Over ons

Onze innovaties: uw voordeel

Sinds 2000 is Twente Foods een betrouwbare leverancier en producent van verschillende zuivelproducten voor de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Sinds 2016 zijn wij ook begonnen met het produceren en het ontwikkelen van yoghurt op plantaardige basis, zoals kokos yoghurt. Voor zowel de Nederlandse markt als in het buitenland. Als organisatie leveren wij al jaren zuivelproducten met de meest constante en hoogste kwaliteit van producenten die door ons zorgvuldig geselecteerd zijn. Daarbij zijn al onze leveranciers IFS en/of BRC gecertificeerd en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

 

Onze focus ligt op het nauw samenwerken met onze huidige en nieuwe klanten, hun behoeften te begrijpen, te ondersteunen en daarbij uitstekende service te verlenen. Zodat wij van daaruit verder kunnen bouwen aan duurzame relaties en dit ook onderhouden. Dit gaat gekoppeld met ons uitgebreid en hoogwaardig assortiment van dairy en non-dairy producten.

 

Met onze producten die in verschillende hoeveelheden en verpakkingen kunnen worden afgenomen richten wij ons voornamelijk op afnemers in de industrie. Room, boter, yoghurt, crème fraîche en kokosyoghurt (plantaardig) zijn enkele producten uit ons brede assortiment. Ook voor specifieke aanvragen bent u bij ons op het juiste adres. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons volledige productassortiment.

 

Onze sterktes

  • Innovatie en creativiteit van ons team
  • Toegewijd
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
  • Flexibiliteit t.o.v. specifieke klantenbehoeftes

 

Twente Foods is een onderdeel van de Dutch Dairy Group.

Dutch Dairy Group omvat De Zuivelmaatschappij (retail en grootverbruik/foodservice) en Twente Foods (industrie en grootverbruik). Beiden zijn onderdeel van de Bieze Food Group.

Certificering

Certificaten zijn belangrijk in onze industrie. Om ervoor te zorgen dat onze producten u in perfecte staat bereiken heeft Twente Foods een uitgebreid kwaliteitssysteem. Om onze kwaliteit en de voedselveiligheid te waarborgen beschikken wij over de volgende certificaten:

Risk Plaza Audit

SKAL Certificaat

IFS Broker 2